Tick.... tack...

Tiden går så fort här nere på ön... den bara rusar förbi när man har ett fullspeckat schema...
Jag börjar förstå varför man i 50års åldern undrar "Hur fan kom jag hit? Var ju bara några dagar sen ja fyllde jämnt sist!?"..

Det är förstårligt att man hamnar i en kris vart tionde år när de är så mycket man måste hinna göra innan man når nästa tiotal. Hur många av er har/hade inte en lista av saker man skulle ha gjort innan ni flyller/fyllde 30? Hur mycket hinner/han ni med?

Vi kan förästen glömma 10år intervallern...
Hur mycket är de inte som ska hinnas med på 1 år(alla högtider och heljdagar, födelsedagar, speciella familje grejer, karriären och kanske ett fritids intresse)???

6 månader(Gå ner i vikt innan nästa sommar eller kommit längre i karriären innan nästa julbonus)??

Den värsta tids intervallen för alla par och familjer 1 månad...
Tänk på allt som ska hinnas med inom familjevärlden och kärlekslivet inom en månad. Dom flesta har ju någon sorts karriär som brukar ta 8 timmar om dagen. Sen ska man spendera så mycket "kvalitets tid" med familjen som möjligt(middag, barnens fritids intressen, middag med flickvänen) efter detta kommer kommer ju allt efterarbete med familjen(diska, städa, möten med socialen osv)... Inte förrän nu kommer vi till oss själva(träna, umgås med vänner som du inte har gemensamma med din sämre hälft, dricka öl och spela bort pengar etc..etc..etc...)

När det är längre tid än 1 månad man mäter så blir de antingen en lite deprission eller ett "Fine, nästa ja kan göra de nästa år".

Men när det kommer till just en månad...då kan man inte undvika paniken...
"Hur i jävla helvete är det möjligt?!!?!"

då var de lingonvecka igen...

Kommentarer
Postat av: Den "sämrehälften"

Joo jag tackar :p Allt detta för jah har varit lite små grining idag, jag undrar vem det är som har lingonvecka :D

2009-04-11 @ 15:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0